Cena di Natale * 2018 * Julmiddag

Italiensk Julmiddag i mysig miljö.

Kom och upplev vår årliga julmiddag från den 22 november fram till 21 december.
Avnjut en utsökt 3-rätters italiensk julmiddag för 325 kr per person.
Vi har även Table Buffé på italienskt vis med traditionella italienska julrätter som serveras på bordet för 475 kr per person.

Benvenuti & Buon Natale!

Lunchkampanj! Giro d´Italia!

NYHET! Nu kör vi Giro d´Italia, det innebär att vi erbjuder specialiteter från olika regioner i Italien. Varje månad väljer vi en ny region. Lunchen kommer bestå av flera rätter som man kan välja, antingen pasta, vedugnsbakad pizza eller varmrätt. Avrunda med bryggkaffe eller espresso. Lunchpris 115 kr. Buon Pranzo!

Söndagsbrunch Italiano åter 23/9

Vi serverar Brunch Italiano med levande pianomusik på söndagar. Stora långbord dukas upp med både regionala och typiska italienska rätter. Vi försöker se till att det finns stor variation av mat med kött, fisk/skaldjur och vegetariskt så att olika typer av diet kan tillgodoses. Räkna med antipasti, italienska ostar, charkuterier, pastarätter, kött eller fisk och skaldjur och avslutningsvis hembakade efterrätter. Boka gärna bord i förväg då vår brunch är väldigt omtyckt och så att ni har tid att njuta och umgås på italienskt vis. Brunchsittningen är kl. 12-14.
Pris: 250 kr (alkoholfri)
295 kr (med ett glas bubbel)
Benvenuti!

Vi är medlemmar i APN - Associazione Pizzaiuoli Napoletani

För att bevara den äkta Napolitanska pizzan, skapades 1998 APN - Associazioni Pizzaiuoli Napoletani. De ställer hårda och precisa krav som ska hållas om man ska vara erkänd av dem. En liten del av kraven är att den äkta Napolitanska pizzan ska vara bakad i vedugn, innehålla Caputo mjöl, San Marzano tomater, mozzarella fior di latte eller bufala från Napoli och bakas av personal utbildad i Napoli.

Vi är nu officiellt medlemmar i APN och är enormt stolta över att vi är de enda i Sverige som bakar äkta Napolitansk pizza erkänd av APN.

OSPITALITÀ ITALIANA

Nu har vi officiellt erhållit utmärkelsen, utfärdat av Italienska Handelskammaren och Italienska Ambassaden i Stockholm, Ospitalità Italiana! Vi är den första och enda godkända italienska restaurangen i Malmö. Forza Napoli!

Malmös bästa pizza enligt Sydsvenskan!

För att ge en överblick över Malmös bästa restauranger har Sydsvenskan samlat ett trettiotal mat- och krogkunniga personer som fått utse sina favoriter inom olika krogkategorier. Vi har kammat hem kategorin Malmös bästa pizza. Grazie!

Klicka på bilden under fliken nyheter för att läsa hela artikeln.
Foto: Albin Brönmark