San Valentino 14/2

På Alla Hjärtans Dag, San Valentino, firar vi med att servera endast en speciellt komponerad och romantisk tre-rätters meny för 350:- p.p. inkl. ett glas Prosecco. Man kan välja antingen Terra-menyn där innehållet baseras på råvaror som växer/lever på mark, eller Mare-menyn där fisk- och skaldjur står i centrum. Efterrätten avrundar hela menyn på ett neapolitanskt sätt. Bokas endast per telefon (040-268400) eller email: via.napoli.ab@gmail.com

Benvenuti!

Lunchkampanj!

Hela februari månad serveras lunchen som buffé, för 115 kr. Ät hur mycket du vill av antipasti, pasta, vedugnsbakad pizza, fisk- kött- eller vegetariska rätter och avrunda med bryggkaffe eller espresso. Buon Pranzo!

Söndagsbrunch Italiano

Vi serverar Brunch Italiano med levande pianomusik på söndagar. Stora långbord dukas upp med både regionala och typiska italienska rätter. Vi försöker se till att det finns stor variation av mat med kött, fisk/skaldjur och vegetariskt så att olika typer av diet kan tillgodoses. Räkna med antipasti, italienska ostar, charkuterier, pastarätter, kött eller fisk och skaldjur och avslutningsvis hembakade efterrätter. Boka gärna bord i förväg då vår brunch är väldigt omtyckt och så att ni har tid att njuta och umgås på italienskt vis. Brunchsittningen är kl. 12-14.
Pris: 250 kr (alkoholfri)
295 kr (med ett glas bubbel)
Benvenuti!

Vi är medlemmar i APN - Associazione Pizzaiuoli Napoletani

För att bevara den äkta Napolitanska pizzan, skapades 1998 APN - Associazioni Pizzaiuoli Napoletani. De ställer hårda och precisa krav som ska hållas om man ska vara erkänd av dem. En liten del av kraven är att den äkta Napolitanska pizzan ska vara bakad i vedugn, innehålla Caputo mjöl, San Marzano tomater, mozzarella fior di latte eller bufala från Napoli och bakas av personal utbildad i Napoli.

Vi är nu officiellt medlemmar i APN och är enormt stolta över att vi är de enda i Sverige som bakar äkta Napolitansk pizza erkänd av APN.

OSPITALITÀ ITALIANA

Nu har vi officiellt erhållit utmärkelsen, utfärdat av Italienska Handelskammaren och Italienska Ambassaden i Stockholm, Ospitalità Italiana! Vi är den första och enda godkända italienska restaurangen i Malmö. Forza Napoli!

Malmös bästa pizza enligt Sydsvenskan!

För att ge en överblick över Malmös bästa restauranger har Sydsvenskan samlat ett trettiotal mat- och krogkunniga personer som fått utse sina favoriter inom olika krogkategorier. Vi har kammat hem kategorin Malmös bästa pizza. Grazie!

Klicka på bilden under fliken nyheter för att läsa hela artikeln.
Foto: Albin Brönmark