Aperitivo Italiano con la Birra Moretti

Nu på lördag, den 21 juli kl. 17-21, firar vi sommaren på vår terass med Aperitivo Italiano! Kom på vår sommarfest med Moretti och svalka er med Morettiöl (alkoholfri Moretti) och aperitivobuffé för 110:- (100:-) Buon Weekend!

Lunchkampanj! Giro d´Italia!

NYHET! Nu kör vi Giro d´Italia, det innebär att vi erbjuder specialiteter från olika regioner i Italien. Varje månad väljer vi en ny region. Den 4:e juni börjar vi med Kampanien, såklart! Lunchen kommer bestå av flera rätter som man kan välja, antingen pasta, vedugnsbakad pizza eller varmrätt. Nu under sommaren kommer vi även att erbjuda mer sallader och säsongsbetonade rätter. Avrunda med bryggkaffe eller espresso. Lunchpris 115 kr. Buon Pranzo!

Vi är medlemmar i APN - Associazione Pizzaiuoli Napoletani

För att bevara den äkta Napolitanska pizzan, skapades 1998 APN - Associazioni Pizzaiuoli Napoletani. De ställer hårda och precisa krav som ska hållas om man ska vara erkänd av dem. En liten del av kraven är att den äkta Napolitanska pizzan ska vara bakad i vedugn, innehålla Caputo mjöl, San Marzano tomater, mozzarella fior di latte eller bufala från Napoli och bakas av personal utbildad i Napoli.

Vi är nu officiellt medlemmar i APN och är enormt stolta över att vi är de enda i Sverige som bakar äkta Napolitansk pizza erkänd av APN.

OSPITALITÀ ITALIANA

Nu har vi officiellt erhållit utmärkelsen, utfärdat av Italienska Handelskammaren och Italienska Ambassaden i Stockholm, Ospitalità Italiana! Vi är den första och enda godkända italienska restaurangen i Malmö. Forza Napoli!

Malmös bästa pizza enligt Sydsvenskan!

För att ge en överblick över Malmös bästa restauranger har Sydsvenskan samlat ett trettiotal mat- och krogkunniga personer som fått utse sina favoriter inom olika krogkategorier. Vi har kammat hem kategorin Malmös bästa pizza. Grazie!

Klicka på bilden under fliken nyheter för att läsa hela artikeln.
Foto: Albin Brönmark