Serata Piemontese med Sommelier Davide från Carovin

Välkomna på Vinprovning i samarbete med Carovin!

Datum & Tid: 12/4, kl. 18:00

Antipasto sfizioso
* S. Daniele skinka 24 mån. rullad på grissini
* Amaro Nonino Spritz med Prosecco Crudo

Primo Autentico
* Risotto med Robiolaost och vit tryffeldoft
* 2016 Cordero di Montezemolo Arneis DOCG

Secondo
* Långkokt högrev i Barolo, serveras med potatispuré
* 2015 Cordero di Montezemolo Langhe Nebbiolo DOCG
* 2013 Cordero di Montezemolo Barolo Monfalletto DOCG

Dolce
* Tre sorters ostar från Piemonte
* 2013 Cordero di Montezemolo Barolo Bricco Gattera DOCG

Pris: 790:-
Anmälan och förskottsbetalning sker till oss senast den 9/4.

Benvenuti!

Lunchkampanj!

Hela april månad serveras lunchen på vardagar som buffé, för 115 kr. Ät hur mycket du vill av antipasti, pasta, vedugnsbakad pizza, fisk- kött- eller vegetariska rätter och avrunda med bryggkaffe eller espresso. Buon Pranzo!

Söndagsbrunch Italiano

Vi serverar Brunch Italiano med levande pianomusik på söndagar. Stora långbord dukas upp med både regionala och typiska italienska rätter. Vi försöker se till att det finns stor variation av mat med kött, fisk/skaldjur och vegetariskt så att olika typer av diet kan tillgodoses. Räkna med antipasti, italienska ostar, charkuterier, pastarätter, kött eller fisk och skaldjur och avslutningsvis hembakade efterrätter. Boka gärna bord i förväg då vår brunch är väldigt omtyckt och så att ni har tid att njuta och umgås på italienskt vis. Brunchsittningen är kl. 12-14.
Pris: 250 kr (alkoholfri)
295 kr (med ett glas bubbel)
Benvenuti!

Vi är medlemmar i APN - Associazione Pizzaiuoli Napoletani

För att bevara den äkta Napolitanska pizzan, skapades 1998 APN - Associazioni Pizzaiuoli Napoletani. De ställer hårda och precisa krav som ska hållas om man ska vara erkänd av dem. En liten del av kraven är att den äkta Napolitanska pizzan ska vara bakad i vedugn, innehålla Caputo mjöl, San Marzano tomater, mozzarella fior di latte eller bufala från Napoli och bakas av personal utbildad i Napoli.

Vi är nu officiellt medlemmar i APN och är enormt stolta över att vi är de enda i Sverige som bakar äkta Napolitansk pizza erkänd av APN.

OSPITALITÀ ITALIANA

Nu har vi officiellt erhållit utmärkelsen, utfärdat av Italienska Handelskammaren och Italienska Ambassaden i Stockholm, Ospitalità Italiana! Vi är den första och enda godkända italienska restaurangen i Malmö. Forza Napoli!

Malmös bästa pizza enligt Sydsvenskan!

För att ge en överblick över Malmös bästa restauranger har Sydsvenskan samlat ett trettiotal mat- och krogkunniga personer som fått utse sina favoriter inom olika krogkategorier. Vi har kammat hem kategorin Malmös bästa pizza. Grazie!

Klicka på bilden under fliken nyheter för att läsa hela artikeln.
Foto: Albin Brönmark