Vi är den 1:a Neapolitanska krogen i Malmös om satsar helhjärtat på traditionell Neapolitansk vedugnsbakad pizza, forno a legna. Äkta Italiensk pizza i Malmö. Den Neapolitanska pizzans typiska attribut är tunn och krispig botten med höga och aningen brunbrända kanter, kallade ”cornicione” på italienska. Mitten av ska vara mjuk och elastisk. Ingredienserna är valda med stor omsorg med tonvikt på kvalitet, såsom San Marzano tomater, mozzarella DOP från Kampanien och olivolja extra vergine DOP. De mesta av våra råvaror importeras från Italien. Majoriteten av vår kunniga personal är italienare, såväl i köket som i servisen, så vi kan ge dig den mest autentiska upplevelsen.

Förutom den vedugnsbakade pizzan erbjuder vi ett stort urval av andra typiska italienska rätter i form av antipasti, pasta- och risottorätter, kötträtter, fisk- och skaldjursrätter, hemlagade dolci och italienskt espressokaffe. Den bästa vedugnsbakade pizzan i Malmö

 

Även vår vinlista med italienska viner och öl är speciellt anpassad efter vår meny eftersom tumregeln är att det som växer nära ihop, även passar bra tillsammans på matbordet. Med andra ord har vi fullständiga rättigheter.

Vi erbjuder lunch, middag, söndagsbrunch och catering för stora och små beställningar. Under sommarsäsongen erbjuder vi en stor uteservering med havsbris från närliggande Ribersborgsstranden. Vi har även en hel del levande musik och events.

Den kärleken vi lägger ner i vår matlagning har blivit besvarad i form av stor efterfrågan, så boka gärna bord i god tid. Italiensk pizza i Malmö.

Sergels väg 11, 217 57 Malmö
042-23 44 44
via.napoli.ab@gmail.com

     

   
Italiensk pizza, Neapolitansk pizza och vedugnsbakad pizza i Malmö

ÖPPETTIDER

Mån-Fre: 11.30-23.00
Lör-Sön: 11.30-23.00